Αγίου Χαραλάμπους 16, 193 00 Ασπρόπυργος, Τ: 6984 418 513 & 6978 642 413 

Image
Τα πιο σημαντικά εργαλεία ενός τεχνίτη είναι η γνώση, η εμπειρία και το μεράκι

Αγίου Χαραλάμπους 16
193 00 Ασπρόπυργος
Τ: 6984 418 513 και 6978 642 413

Επιλέξτε μια κατηγορία και δείτε τα προϊόντα μας
images/epipla/categories/categ_krevat_01.jpg

Κρεβατοκάμαρες

images/epipla/categories/categ_salon_01.jpg

Σαλόνια

images/epipla/categories/categ_salon-table_01.jpg

Τραπεζάκια Σαλονιού

images/epipla/categories/categ_trapezaria_01.jpg

Τραπεζαρίες

images/epipla/categories/categ_synthesi_01.jpg

Συνθέσεις-Μπουφέδες

images/epipla/categories/categ_kitchen-table_01.jpg

Τραπεζάκια κουζίνας

images/epipla/categories/categ_paidiko_01.jpg

Παιδικό δωμάτιο

images/epipla/categories/categ_ntoulapa_01.jpg

Ντουλάπες

images/epipla/categories/categ_office_01.jpg

Γραφεία

Λίγα λόγια για εμάς
Image
Image

Η εταιρία «Έπιπλα Καραγιάννη», μία παραδοσιακή ελληνική επιχείρηση, βρίσκεται στο χώρο του επίπλου από το 1968 ακολουθώντας σταθερά επιτυχημένη πορεία. Με το μεράκι και την αγάπη της οικογενείας μας για το έπιπλο ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με αντικείμενο το σχεδιασμό, την κατασκευή και εμπορία καθώς και την αναπαλαίωση επίπλου τομέας για τον οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι, για τα αποτελέσματα και την ικανοποίηση που δίνουμε σε εσάς, τους πελάτες μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους ως δημιουργούς.

Όλα αυτά τα χρόνια το αγοραστικό μας κοινό, μας ενθαρρύνει με την προτίμησή του στα «Έπιπλα Καραγιάννη», προτίμηση που οφείλεται κυρίως στην ανώτερη ποιότητα αλλά και την λογική τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρία μας.

Ο στόχος μας και ταυτόχρονα η συνταγή της επιτυχίας μας είναι η παροχή μοντέρνων επίπλων υψηλής αισθητικής. Όλα αυτά τα πετυχαίνουμε με τις επισκέψεις μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλου για την ενημέρωσή μας για νέα σχέδια επίπλων και υφασμάτων.

Η εταιρία «Έπιπλα Καραγιάννη» έχει κερδίσει αλλά και συνεχίζει να διατηρεί τη φήμη της για την ποιότητα και τη δημιουργική υπεροχή στο κόσμο του καλού επίπλου. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε στο χώρο μας, να σας γνωρίσουμε από κοντά, να ανακαλύψουμε το γούστο σας, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να φτιάξουμε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε. Συνδυάζουμε την εμπειρία και τη γνώση με τις νέες ιδέες και έτσι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται προσωπική μας υπόθεση.

Στη συλλογή μας θα βρείτε σαλόνια, τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζαρίες, συνθέσεις, κρεβάτια, κρεβατοκάμαρες, μπουφέδες, παιδικά δωμάτια, μικροέπιπλα καθώς και είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι είναι το γεγονός ότι οι κατασκευές μας είναι αποκλειστικά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ από ελληνικά χέρια πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αποδώσουμε οποιαδήποτε διάσταση και χρωματισμό.

Επίσης πλέον η εταιρία μας μπορεί περήφανα να τονίσει και τη συνεργασία της με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στρωμάτων οι οποίες ακολουθώντας τεχνολογίες αιχμής προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον τομέα παραγωγής προϊόντων ύπνου.

Ελάτε στον ιδιόκτητο χώρο μας στον Ασπρόπυργο, για να μελετήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε κατάλληλες λύσεις για την επίπλωση και διακόσμηση του χώρου σας.

Ειδικές κατασκευές - Αναπαλαιώσεις
Στιλβώσεις - Συναρμολογήσεις
Ειδικές κατασκευές - Αναπαλαιώσεις
Στιλβώσεις - Συναρμολογήσεις
Νέα, Προσφορές και Πακέτα
Απολαυστικός και ξεκούραστος ύπνος
με τα κορυφαία στρώματα της ELATIRIO Strom
Απολαυστικός και ξεκούραστος ύπνος
με τα κορυφαία στρώματα της ELATIRIO Strom

Επικοινωνία

Αγίου Χαραλάμπους 16
TK 193 00, Ασπρόπυργος
Τ: 6984 418 513 & 6978 642 413
E-mail: epipla.karagiannis@gmail.com

facebook logo 2